Agenda

Agenda Hilversum logo

Zaterdag 3 feb t/m 17 mrt (hele periode) Footprint Challenge (activiteiten door heel Hilversum). Wil je het nieuwe jaar groen beginnen en bijdragen aan een gezond en duurzaam Hilversum? Doe dan mee aan de 035 Footprint Challenge en verklein in 40 dagen je voetafdruk. Gedurende 6 weken telkens activiteiten en informatie over hoe je je footprint kunt verkleinen.

 

Dinsdag 13 maart (van 18.30 tot 20.00 uur) Informatie-avond voor aanbieders van duurzame oplossingen (Rabobank – Thebe 22 – Hilversum). Informatieve bijeenkomst voor aanbieders van duurzame energie-besparende oplossingen in Hilversum en omstreken.

Donderdag 15 maart (vanaf 20uur) Verkiezingsdebat over de zeggenschap van inwoners  (Burgerzaal – Raadhuis).  Buurten en inwoners aan zet – Hoe ver gaan we? Een debat over meer of minder zeggenschap van burgers.

Donderdag 15 maart (van 12 tot 15 + 17 tot 19 uur) Buurtpost Zuid De Lelie (Hilvertsweg).  Inloop voor buurtbewoners om onderling te spreken over de nieuw op te richten Buurtstichting.,

Zaterdag 17 maart (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum Riebeeck, Van Riebeeckweg 50).  Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

Zaterdag 14 april (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum Riebeeck, Van Riebeeckweg 50).  Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

Zaterdag 26 mei (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum Riebeeck, Van Riebeeckweg 50).  Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

 

Kijk ook eens op de LinkedIn groep ‘Hilversum Verbonden’. Met ruim 1.2oo leden een interessant platform om aandacht te vragen voor een initiatief, of om een discussie te starten over iets wat in Hilversum speelt: ‘HV op LinkedIn’

Agenda Hilversum logois een initiatief van Hilversum Verbonden om te komen tot een Hilversum-brede online agenda van sociaal-maatschappelijke activiteiten. Hiertoe stellen wij de ‘Agenda’ op onze site ter beschikking, in de hoop in de loop van de tijd de functionaliteit te verbeteren en uit te breiden.