Agenda

Agenda Hilversum logo

Iedere dinsdag-avond (van 19 tot 21 uur) Energieloket Hilversum (HilverZon – Lage Naarderweg 71a, 1217 GN, Hilversum). Bewoners kunnen langskomen bij het energieloket met vragen over het isoleren van hun woning, maar ook voor het laten checken van offertes van aannemers of installateurs op duurzaamheid. Elke dinsdagavond zijn er deskundige energiecoaches van HilverZon aanwezig die helder advies geven.

Iedere dag t/m 23 december Levende Adventskalender (verschillende adressen in Hilversum) Tijdens de Adventstijd, tussen 1 en 23 december, hebben HIlversummers dagelijks een mogelijkheid elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten, bij een kopje koffie of thee. Iedere dag op een andere plek; meestal een woonhuis, soms een buurthuis of een kerk. Deelnemende adressen worden wekelijks bekendgemaakt via de website van de Bethlehemkerk. Deelname is gratis en zonder voorafgaande aanmelding. Belangstellenden mogen zelf kiezen hoe vaak ze een open huis bezoeken.

Zaterdag 14 december (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum De Zoutkeet (bij de speeltuin) Zoutmanlaan 3, 1215 PR Hilversum). Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

Zaterdag 21 december (na zonsondergang) Lichtjestocht Hilversum Oost (van Morgenster, langs Seinhorst, door Geuzenbuurt naar Heilig Hartkerk). Voor het 4e jaar lange linten met lichtjes in Oost, een wandeling langs het kerstverhaal. Ontmoetingen met buurtgenoten, engelen en herders.

Zondag 29 december (van 10.00 tot 11.30 uur) Top 2000 Kerkdienst (Morgenster, Seinstraat 2, Hilversum). Voor de 3e keer en Top2000-kerkdienst in Hilversum, boordevol betekenisvolle muziek. Thema dit jaar: Let Love Rule.

Zaterdag 18 januari (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum De Zoutkeet (bij de speeltuin) Zoutmanlaan 3, 1215 PR Hilversum). Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

Zaterdag 22 februari (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum De Zoutkeet (bij de speeltuin) Zoutmanlaan 3, 1215 PR Hilversum). Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

Donderdag 19 maart (van 12.30 tot 17 uur) Het Gooi on Stage (Grote Kerk Naarden). Het Gooi on Stage is een beroepenfeest voor VMBO-leerlingen. In korte tijd worden honderden Gooise leerlingen aan een stageplaats geholpen. Helpt u ook mee?

Zaterdag 21 maart (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum De Zoutkeet (bij de speeltuin) Zoutmanlaan 3, 1215 PR Hilversum). Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

Iedere dinsdagochtend (van 9.00 tot 12.00 uur) Begeleiding nodig bij het vinden van werk? Werk in je eigen wijk (dinsdag = wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a. Wim van ‘Werk in je eigen wijk’ is een erg gedreven en enthousiaste begeleider die samen met jou op zoek gaat naar de beste oplossing, en een maatwerkoplossing biedt. Kom gerust een keer een kopje koffie drinken en kennismaken. Wim van Oudheusden, 06-404 145 60

 

Kijk ook eens op de LinkedIn groep ‘Hilversum Verbonden’. Met ruim 1.200 leden een interessant platform om aandacht te vragen voor een initiatief, of om een discussie te starten over iets wat in Hilversum speelt: ‘HV op LinkedIn’

Agenda Hilversum logois een initiatief van Hilversum Verbonden om te komen tot een Hilversum-brede online agenda van sociaal-maatschappelijke activiteiten. Hiertoe stellen wij de ‘Agenda’ op onze site ter beschikking, in de hoop in de loop van de tijd de functionaliteit te verbeteren en uit te breiden.