Agenda

Agenda Hilversum logo

 

Zaterdag 26 mei (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum Riebeeck, Van Riebeeckweg 50).  Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

Zaterdag 26 mei (van 11 tot 14 uur) Rommelmarkt in de Geus & Rommelroute door de wijk Over ’t Spoor (wijkcentrum De Geus – Geuzenweg 84).  Een rommelmarkt bij buurthuis De Geus en een rommelroute in wijk “Over ’t Spoor”. Huur een kraampje of stal je spullen thuis uit.

Iedere dinsdag en vrijdagochtend (van 9.00 tot 12.00 uur) Begeleiding nodig bij het vinden van werk? Werk in je eigen wijk (dinsdag = wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a / vrijdag = woondienstencentrum Lopes Dias, Lopes Diaslaan 213)  Wim van ‘Werk in je eigen wijk’ is een erg gedreven en enthousiaste begeleider samen met jou op zoek gaat naar de beste oplossing, en een maatwerkoplossingen biedt. Kom gerust een keer bij een kopje koffie drinken en kennismaken. Wim van Oudheusden, 06-404 145 60,

Zaterdag 23 juni (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum Riebeeck, Van Riebeeckweg 50).  Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

 

Kijk ook eens op de LinkedIn groep ‘Hilversum Verbonden’. Met ruim 1.2oo leden een interessant platform om aandacht te vragen voor een initiatief, of om een discussie te starten over iets wat in Hilversum speelt: ‘HV op LinkedIn’

Agenda Hilversum logois een initiatief van Hilversum Verbonden om te komen tot een Hilversum-brede online agenda van sociaal-maatschappelijke activiteiten. Hiertoe stellen wij de ‘Agenda’ op onze site ter beschikking, in de hoop in de loop van de tijd de functionaliteit te verbeteren en uit te breiden.