Beursvloer Hilversum op 21 november in MCO

Vooraankondiging:

Hilversum Verbonden organiseert dit najaar (donderdag 21 november, vanaf 15.30 uur) voor de 4e keer een beursvloer in Hilversum. Een unieke gelegenheid om Hilversumse ondernemingen, burgerinitiatieven, maatschappelijke organisaties, verenigingen, scholen en overheid met elkaar in contact te brengen en te verbinden.

Deze zomer worden de partners, matchmakers en het beurscomité geworven. Eind september gaan we deelnemers werven. Tot nog toe hebben notaris van Hengstum & Stolp, Rabobank Gooi- en Vechtstreek, Versa Welzijn, ondernemersvereniging BV Hilversum, locatiepartner MCO en energiecoöperatie HilverZon toegezegd mee te doen als partner. Met meerdere andere organisaties word nog gesproken. Onze spreekstalmeester wordt opnieuw artiest en theatermaker Robbert Jan Proos.

Meer weten? Bel 06-1250.5498 of email Aernoud@hilversumverbonden.nl

Foto: Arthur de Mie

Het belangrijkste doel van de maatschappelijke beursvloer is om zakelijke en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden door met elkaar matches te maken met gesloten beurs of om het gesprek aan te gaan voor een nadere kennismaking / samenwerking.

Tijdens de editie voor 2019 zal er extra aandacht zijn voor het thema ‘verduurzaming van uw organisatie’

Tijdschema:
Mei – Juni     Plan vormgeven, partners zoeken en financiering regelen
Juni                Start organisatie beursvloer en aftrap tijdens zomerborrel vrijdag 28 juni
Juli                 Eerste overleg beurscomité
Aug – Okt     Promotie en uitnodigen deelnemers
November    Workshops en Beursvloer
Dec – Feb      Evaluatie en nazorg

De eerdere edities (2013, 2014 en 2016) leverden soms meer dan 100 matches op, met een maatschappelijke waarde van meer dan eur 100.000

Speak Your Mind

*